miercuri, 25 ianuarie 2012

Happy Feet Two {2011}

Era o vreme cand nu se faceau animatii de calibrul acesteia asa, doar ca sa fie facut...

Ma refer aici la faptul ca anul asta si parca din ce in ce mai des au inceput sa fie realizate animatii costitisitoare si "epice" la panarama. Asta, Cars 2 si nu altele...filme care primul lor numar a scos un Oscar iar cel prezent a scos un mare fas. O vrajeala costisitoare care place numai copiilor pentru ca ei nu pot diferentia ce e bun si ce e prost. Ei doar vizioneaza, inghit tot, asa e pana la o varsta...
Apoi o sa realizeze ca a lor copilarie a fost umpluta de prostii si de aceea zicem ca generatia ce vine vede numai tampenii cand copilaria noastra a fost bestiala. Dar nu, la modul serios, asta e un film foarte slab. Povestea nici nu se compara cu prima, acum e mult exagerata si ridicola...si da, stiu ca prima parte a avut pinguini cantareti si unul din ei chiar dansa step. Aici e mai exagerat pentru ca nu apeleaza la nimic...doar la atentia nedistributiva a unui copil in fata unor obiecte colorate si rapid miscatoare. Atat.
5.1/10

3 comentarii:

  1. Intradevar datorita filmelor si televizorului cei mici au numai prostii in cap.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ar fi cineva responsabil de filtrarea filmelor pe care cei mici le vizioneaza ar fi intr-o situatie mai ok dupa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Le-am văzut şi pot spune că sunt animaţiile mele preferate! O să mai trec pe aici, ai nişte sugestii grozave! :)

    RăspundețiȘtergere