miercuri, 20 mai 2009

Funny Face {1957}

Nu ma asteptam sa fie asa de kitchios si asa de galagios...adica mai putine melodii, dar nuuu, la fiecare 5 minute alta melodie de 5 minute...noroc ca aveam ce face in acelasi timp ca de nu inchideam filmul. Acu nici nu stiu ce nota sa-i dau...

Da, in anii '50 mergea foarte bine filmul asta, publicu cerea filme de genu asta cu cantat si dansat, nu era un public sofisticat asa ca nici povestea nu trebuia sa fie foarte complexa...asadar, o revista a avut nevoie sa faca fotografii intro librarie veche, acolo au gasit-o pe Jo (Audrey Hepburn), au transformat-o din ratusca cea urata si tocilara intro frumoasa lebada, fotografu (Fred Astaire) se indragosteste de ea dupa ce ea se indragosteste de el...simplu si liniar ca "buna ziua"...de asta si mi s-a parut plictisitor...si de asta dar si din cauza ca nu sunt fan al muzicalurilor. De fapt, nici nu ma asteptam la un muzical... :))

Eniuei, misto Parisu, misto atmosfera filmului, misto actorii in frunte cu fermecatoarea Audrey Hepburn...daaar...totusi...prea multa muzica, prea mult dans, nu e pe gustul meu.

6.5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu