luni, 25 mai 2009

The Pink Panther 2 {2009}

Ce tortura INCREDIBIL de previzibila!!! Chiar nu ma asteptam...de obicei nu sunt genu care sa ghiceasca in asa de mult detaliu ce o sa se intample in continuare intrun film. Prefer sa-l diger minut cu minut fara sa ma gandesc ce o sa se intample in continuare...mai ales daca filmul e interesant. Acesta, bineinteles, nu a fost. A fost penibil...o insulta asupra inteligentei de orice fel. Exceptie fiind aceia care ii dau filmului 10, 9 sau 8.

Stau si ma gandesc ce dracu le-a intrat in capul actorilor buni si foarte buni sa joace intro asemenea tampenie...ii avem pe Jean Reno (dar el a jucat si in 1), Andy Garcia, Alfred Molina, John Cleese si chiar Jeremy Irons...ce i-a indemnat sa se coboare atat de mult, intrun asemenea penibil? Banii nu prea cred...la un astfel de film nici salariul nu poate sa fie atat de mare...sa fie notorietatea seriei Pantera Roz? Se poate...dar in nici un caz nu o sa se transforme in filme clasice care merita vizionate. Niciodata. Poate cele cu Peter Sellers care erau si ele foarte toante, te uitai pentru geniul comedic care este Peter Sellers. Dar aici Steve Martin in nici un caz nu e si nici nu ajunge la jumatatea nivelului marelui actor...

Ca sa va fac sa intelegeti...filmul seamana perfect cu Pantera Roz 1 cu acelasi actor principal, numai ca sunt alte personaje in rolurile secundare. E acelasi lucru asa ca daca vedeti una din ele, le vedeti pe amandoua, dar va rog...nu va torturati. Nici prezentele celor 2 femei frumoase din film Emily Mortimer sau chiar Aishwarya Rai nu te indeamna sa iti placa filmul.

4/10

Un comentariu:

  1. cine nu si-o imagina pe Beyonce acrtita are ocazia vizionand acest film sa-si schimbe parerea. O comedie foarte buna!

    RăspundețiȘtergere