miercuri, 7 octombrie 2009

G.I. Joe: The Rise of Cobra {2009}

Poc, poc, bum, poc, bum, bum, bla bla bla, poc, poc, BUM!!!, bum mai mic, POC, pumn, sabie, poc, bum bum bum, bla bla bla, poc poc poc, pop. Poti sa continui asa toata ziua si descriu cel mai bine despre ce e filmul asta (daca poate fi numit asa...poate fi numit asa pentru ca a fost tras pe film, dar nu pentru ca ar fi unul in adevaratul sens al cuvantului) si cat de S.F. si inutil este.

Adica hai, sa zicem ca ai castigat 10 lei si chiar nu stii ce sa faci cu ei si iti plac filmele, probabil te-ai duce sa il vezi la cinema, dar probabil si cel mai posibil nu. Nu pentru ca oricine stie ce sa faca cu 10 lei ce nu implica o cinema, nu la noi in tara cel putin. Daca ai 10 lei si vrei sa mergi la cinema si vrei sa vezi un film cauta cu totul altul. Asta merita numai daca explozii si gloante ai in cap...si poveste 0 (da zero frate). Filmul asta a avut un buget de 170 de milioane...un buget imens pe vremuri de genu asta. Pervers. Dar pe langa 170 de milioane au uitat sa angajeze si un tip cu o poveste mai interesanta. Nu a avut niciunul din cei 5 o idee mai stralucita asa ca au umplut filmul asta cu clisee. Cele mai folosite si des intalnite clisee din filmele de actiune cu soldati...

G.I. Joe se presupune a fi o operatiune de elita unde vin cei mai bine antrenati si cei mai inteligenti soldati de pe planeta. Gresit. Aici vin cei mai mari imbecili care in orice moment spun cea mai penibila replica. E trist si enervant. E enervant pentru cel care vrea mai mult decat o explozie cand aude tampenii pe langa o explozie.

Ma, nu zic ca nu imi plac chestiile astea, cateodata prefer sa imi relaxez creieru pe care il folosesc mult prea mult la chestiile de la facultate cu cate un film de genu asta, dar la asta e riscul ca pe langa sa se relaxeze neuronul mai sunt sanse si sa moara din neglijenta...hai ca atac prea mult filmul asta si pe mine m-a relaxat, chiar daca simteam ca o dadeam intro stare de retardism pe care o atacam cu comentarii acide cu cei care vizionam filmul. Un mare minus pentru Channing Tatum, noul star de actiune a lu peste prajit si un mare plus pentru Rachel Nichols care e doar buna.

6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu