duminică, 18 octombrie 2009

The Ugly Truth {2009}

Filmul asta avea o poveste cu potential. Adevarul despre barbati, cum e mintea noastra simpla, ce vrem noi cu adevarat, ce simple's dorintele noastre, rahaturi de genu asta...si nici nu ma mir ca a fost scris de femei scenariul filmului, trei din ele. Pe de o parte, tot ce zic ele prin scenariul asta e oarecum valabil, dar strict la nivel superficial.

Da, toti gandim asa...da, toti ajungem sa gandim asa dar in niciun caz nu suntem toti la fel. Tot ce s-a spus in filmul asta a fost tradus din limbaj animalic, strict de conservare si procreeare, in limbaj de relatii, limbaj romantic. Si datorita finalului orice teorie misoginistica care e si adevarata e desfiintata complet din cauza ca dragostea invinge. Gerard Butler isi da seama ca e frustrat si din cauza acestor frustrari era asa de bun in ceea ce facea...a fi misogin...si nu era asa de bun daca nu avea cateva relatii oribile care sa-l aduca la starea asta. Katherine Heigl, care e o actrita superba si care imi aduce aminte de o versiune mult mai inteligenta a lui Marilyn Monroe, face un rol interesant dar nu deosebit a produs filmul asta impreuna cu mamica ei...

Ce rost are un film de asta? Sa amuze. Ce-i drept, m-a facut sa rad, si nu o singura data. Asta e bine. Dar in rest nu are nimic. Are un final previzibil inca de la inceput. De fapt, nici nu stiu de ce ma asteptam la altceva. E un film pe care il vezi o singura data, poate pana la final...apoi il uiti si e uitat in timp de toata lumea. Deci nota asta e pentru ca m-a facut sa rad.

6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu