vineri, 5 martie 2010

Astro Boy {2009}

Aveam nevoie de o animatie...aveam nevoie sa vad una care nu e bagata in seama dar care, totusi, ceva de aratat. Astro Boy e ceva de genul asta...e o interpretare futuristica a clasicii povesti ai lui Pinochio.

Povesta e draguta, e despre familie, prietenie si toate siroposeniile astea dar important e ca are si ceva actiunea rapida demna de roboti deosebit de dotati. In plus, ceea ce iese cu adevarat in evidenta sunt imaginile, unele sunt adevarate picturi de lumina si culoare in cgi (dar niciodata nu se vor compara cu cele adevarate, ca sa fie clar), imagini care arata foarte frumos comparativ cu cele din alte filmulete, mai noi sau mai vechi. In plus, pentru mine, stilul animatiei a avut ceva nou, un feel de 2D adancit, nu 3D ca la cinema ca aici ar fi fost imposibil. Dar un feel ciudat de parca ma uitam la obiecte de plastic bine facute in realitate. Lumina a fost perfecta in fiecare scena si secventa.

In rest, povestea total previzibila, si pe buna dreptate ca doar trebuie sa fie un film pentru publicul foarte tanar care merg cu parintii la cinema. Cam asta-i de spus. Nu e foarte memorabil, nu e deosebit de bine scris, nu are o poveste prea profunda care sa vorbeasca despre altceva in afara de prietenie si familie. E ceea ce e. O aventura scurta si usor de uitat. Nu il recomand decat daca chiar nu aveti si altceva de vazut dar eu, chiar daca aveam, tot nu regret.

6.4/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu