sâmbătă, 24 aprilie 2010

From Paris with Love, The Bounty Hunter, The Crazies - {2010}

Le iau in ordinea in care le-am vazut...

From Paris with Love - Film de actiune marca Luc Besson a carui talent decade pe film ce trece. Adica serios, nimic nou si nimic interesant. Pana si scenele de actiune, care sunt singurele chestii pentru care a fost facut filmul asta sunt varza si banale. Bine, nu a regizt Besson chestia asta, pentru ca daca o facea poate iesea ceva mai fain dar nu cred ca povestea e zero. Un asistent de diplomat trebuie sa lucreze cu un agent special venit din America, jucat de John Travolta. Eh, Travolta e atat de convingator in rolul asta incat mi-a venit sa deletez filmul. Am zis totusi sa ma uit pana la final ca nu am mai vazut un film nou de nici nu mai stiu cand. Oricum...filmul m-a dezamagit mult si mai mult nu merita sa spun.

6/10

The Bounty Hunter - Asta avea ceva sanse sa devina ceva interesant dar povestea aia de dragoste m-a omorat. Un fost politist (Gerard Butler) s-a facut vanator de recompense dupa ce a divortat de sotie acu vreun an. O jurnalista (Jennifer Aniston) si fosta sotie a celui de mai sus, cauta acum urmatoarea stire bomba ca sa o publice in ziar. El are probleme cu pariurile, ea are probleme cu cei pe care ii cauta in legatura cu subiectul. Cei doi se regasesc cand el, vanator de recompense, trebuie sa o prinda pe sotia lui care nu s-a prezentat la tribunal pentru o chestie. Bun, o tampenie usoara, un film degeabist, platit onorarii la actori ca s-au prezentat la munca fizic...se incearca a fi un film romantic combinat cu ceva actiune. Actiunea nu exista si astfel votul din partea barbatilor scade brusc. Femeile primesc ce au primit in zeci de alte filme...o poveste de dragoste improbabila, imposibila, din basme...the end.

5/10

The Crazies - Am incercat sa ma uit la originalul din '73. O tampenie colosala, de asta nici nu am comentat-o pe aici ca m-a plictisit pana peste cap si actorii jucau jenant antrenati de un scenariu tampit. Asta insa e mai bun. Da, un remake din 2010 e mai bun decat un film din trecut. Am zis-o. E cat se poate de evident ca s-a lucrat mai mult la aspectul general al filmului. Actorii au jucat decent spre bine, Timothy Olyphant a fost bun in seriful care incearca sa-si apere familie cu orice pret...sotia lui, Radha Mitchell (de parca stiti cine e aia) ii sta bine in sotia speriata si ingrijorata dar totusi puternica. Atmosfera e insa chestia care te baga in sparieti, chiar daca la mine iar nu a functionat. Se simte o tenta de panica autentica facut de regie si imagini, asta pe la inceputul filmului...dar ajunge pe la mijloc sa o lalaie putin dar sa termine cu un mare boom, cel mai mare posibil. Arata bine, e fain si misto dar cam atat. Nu primeste premii speciale pentru ca ar fi un horror deosebit insa sunt cateva scene facute bine. Merita vazut o singura data in lipsa de ceva mai bun.

7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu