marți, 15 iunie 2010

She's Out of My League {2010}

O clasica formula a comediei romantice cu evidentul update la zilele noastre...filmul nu aduce neaparat ceva nou dar singura chestie care o face e ca foloseste acea formula care a functionat si functioneaza de decenii. Tipul un pic mai fraierel (dar care e in starea asta pentru ca asta e parerea lui despre el) se indragosteste de femeia perfecta, dupa standardele oricui. E frumoasa (ceea ce e un lucru deosebit de important pentru ca da, suntem fiinte superficiale care prefera sa vorbeasca cu o față frumoasa decat una urata) dar e si deosebit de inteligenta si plina de personalitate...caracteristici ce completeaza femeia frumoasa pana la perfectiune.

Deci da, Alice Eve este aici portretul femeii perfecte, de nota 10. Dar important e mesajul. Mesaj nu nou dar fiindca e intr-un ambalaj atat de amuzant asa cum e filmul asta, totul pare nou si original. Dar nu, comedia e singura chestie ce face filmul asta memorabil, felul cum joaca actorii ca un tot e ceea ce te convinge ca totul e parca real si convingator. Prietenia dintre cei 4 baieti este una autentica si una care aduce un strop in plus comediei.

Multe nu sunt de spus, e un film usor, vizionabil in totalitate cu momente bune si foarte putine momente mai putin bune. Actorii sunt alesi bine si fiecare aduce un ceva pentru totul unotar al filmului. Important a fost ca m-am distrat si a ajuns atat pentru o ora jumate-45 minute.

7.3/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu