vineri, 1 ianuarie 2010

Whip It {2009}

Chiar vroiam sa vad debutul regizoral al faimoasei actrite Drew Barrymore. Indiferent ce gen de film ar fi. Eh bine, poate nu a fost o surpriza sa aflu ca face un film despre femei puternice si problemele lor. Problema e de fapt numai al uneia singure, cea din prim plan si din al doilea plan in poza de mai sus. Personajul jucat de Ellen Page este o adolescenta de 17 ani, chiar daca Page are 22, si ea nu prea stie ce vrea sa faca in viata.

Mama ei tot o poarta pe la concursurile de frumusete, poate-poate o castiga si ea ceva...personalitatea ei este una de rebela dar nu prea are cum s-o arate. Pana la urma gaseste sportul asta interesant si vizual (pentru noi :)) ) care arata ce fel de fata e. Una puternica atat fizic cat si in spirit. Multe imagini cu sportul in sine, distractive insa care par repetitive ca doar nu fac decat sa mearga in cercuri si sa se imbulzeasca una in alta.

Drew Barrymore are un stil de cinema comercial, nu prea independent, nu inspirat de un regizor anume sau un stil sau an anume. Stilul ei de regie este condus de scenariu si atata timp cat scenariul are ceva, atunci si Drew are ce munci. A facut scenariul scris de cea care a scris si cartea unul interesant si deloc plictisitor. Eh, dar cand vezi femei in fusta scurta ca se bulucesc una in alta nu prea are cum sa-ti para rau. Scenariul este unul complet, plin cu actiune in ring, cu drama in familie, cu putina dragoste, cu prietenie, cu spirit de echipa si altele. Eu unul in recomand sa fie vazut macar o data...

8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu